Tämä blogin kirjoittaminen on ollut mielenkiintoista  ja erinlaista opiskelua. Alunperin meillä oli tarkoitus tehdä tämä työ dioille, mutta teknisten ongelmien vuoksi päädyttiin tähän blogiin. Näin jälkikäteen ajateltuna idea oli hyvä !

Työskentely parina ja netin kautta, on sujunut hienosti. Aikataulujen sovittaminen yhteen suunnittelun osalta, ei ole tuottanut ongelmaa.Töitä on jaettu tasaisesti, ja kirjoituksia ollaan täydennetty, aina uusien ideoiden tultua. Suunnittelu vei kumminkin yllättävän paljon aikaa, itse toteutukseen verrattuna. Työskentely on sujunut aikataulun mukaan ja edennyt ongelmitta koko projektin ajan.

Parityössä pidän tärkeänä sitä, että molemmat panostavat työhön. Henkilökemiat ovat myös suuressa asemassa työskentelyn aikana. Olen ollut mielestäni onnekas, kun olen  saanut itselleni näin hyvän ja samankaltaisen parin, kuin itse olen. Ajatukset ja suunnittelu on ollut samoilla linjoilla.Olemme tehneet aiemmin yhden ryhmätyön, eli olemme tutustuneet aiemmin jo eräällä muikun kursilla.

Aiheemme oli erittäin laaja, sitä olisi tietysti  voinut rajat tarkemmin. Asiaa ja aiheita olisi ollut vielä paljon, mutta johonkin on kumminkin vedettävä raja ! Suurin osa valokuvistamme on Pamellan upeista arkistoista, nämä ovat olleet suuri apu työssämme.Persoonaalliset ja uniikit valokuvat ovat työmme lopputuloksen kannalta isossa asemassa. Runoissa näkyy myös Pamellan käsialaa, kaunista luettavaa! Kiitos kaikille lukijoille, ja iso kiitos Pamellalle hyvästä parityöskentelystä !!

 Jenny

 

Kun aloitimme ryhmätyön, olin ihan sekaisin, että mitä mitä mitä? Mikä ilmiö? Kuka, mitä, missä...? Jenny minua pyysi mukaan ja lähdin enemmän kuin mielelläni, sillä minulla oli ps5 -kurssin ryhmätyöstä positiivisia kokemuksia ja nimenomaan Jennyn kanssa työskentelemisestä. En pettynyt tälläkään kerralla, Jennyn kanssa oli mukavaa ja mutkatonta työskennellä, Jennyllä oli aina hyviä ideoita ja häneltä tuli hyviä tekstejä työhön.

Pidin tässä meidän työssämme eniten luonnonilmiö puolesta, kun siinä sai enemmän taiteellista puoltaan näyttää. Runot ja valokuvat sopivat siihen aiheeseen paremmin. Aikataulumme ovat sopineet hyvin yhteen, vaikka aikaeroakin meillä on kuusi tuntia. Työt ovat mielestäni jakautuneet tasaisesti molemmille osapuolille ja molemmat ovat tehneet kiitettävästi oman osuutensa -Jenny varsinkin!

Itse työn toteuttaminen oli helppoa, suunnitteluhan siinä enemmän aikaa vei ja kun blogikin toimii siten, että alkaa alhaalta, niin sai siinä tovin pohtia, että mitenpäin tätä hommaa nyt viedään eteenpäin? Dioille emme saaneet työtämme ollenkaan sopimaan, sillä oli liikaa teknisiä hankaluuksia. Päädyimme tämmöiseen "luovaan sekoitukseen," jossa kuvat ja tekstit ovat ihan mielivaltaisessa järjestyksessä. Mielestämme lopputulos on oikein onnistunut!

Mielelläni olen joskus toistekin vielä mukana ilmiössä!

Pamella

 

 

 

Oman persoonallisen juuri sinulle suunnitellun saunan voit tilata täältä:

 http://www.hirsimokkeja.fi/